KookJij

Aardbeien in gelei

Een heerlijk aardbeien in gelei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeien in gelei te bereiden

Was de aardbeien, neem het staartje weg en snij ze in stukjes.
Warm de frambozencoulis wat op en meng er de suiker onder. Laat de gelatineblaadjes zacht worden in wat lauw water, wring ze uit en meng ze onder de coulis. Leg de aardbeien in coupes, bestrooi met fijngesnipperde basilicum en draai een paar keer aan de pepermolen. Giet de coulis over de aardbeien en laat een 6-tal uren afgedekt opstijven in de koelkast.
Dien op met slagroom en garneer met een takje basilicum.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

priscilla

priscilla zegt:
lekker hoor hhmm
kirsten

kirsten zegt:
het is lekker ik ga het ook thuis maken en ik geef jullie hier een tien voor!