KookJij

Samsung Galaxy BLADE edge

Datum: 1 april 2015 Categorie: Nieuws Reacties: 3

Samsung heeft als 1 april grap, werelds eerste smart knife met smartphone mogelijkheden gelanceerd. De Galaxy BLADE edge is speciaal gemaakt voor de moderne chef-kok.

De Galaxy BLADE draait op het nieuwste besturingssysteem en wordt geleverd met alle geweldige functies van de Galaxy S, maar de rand is zo scherp en sterk dat het apparaat ook kan dienen als een koksmes. In feite is de Galaxy BLADE edge zo goed dat hij alle messen in je keuken overbodig maakt.

Het heeft niet alleen een mooie diamante snij afwerking op zijn robuuste keramische lichaam, maar is ook uitgerust met een vlijmscherpe diamante rand, taai genoeg om door een kreeftenstaart te snijden en scherp genoeg gemakkelijk een tomaat in dunne plakjes te hakken.

Klik hier voor meer informatie over dit geweldige koksmes.

 

Samsung Galaxy BLADE edge

Samsung Galaxy BLADE edge

Samsung Galaxy BLADE edge

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Tanja

Tanja zegt:
Hahaha, heeft dit bericht soms iets met de datum van vandaag te maken? En daarna onder de kraan schoonmaken zeker? ;-) Heel leuk gevonden!
Bobby

Bobby zegt:
Jep, Samsung heeft dit als 1 april grap bedacht. Het is wel een geniaal idee :-)
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Theoretisch kan het wel :P Opzich wel handig, dat je je recepten dan op je Blade ziet. Wel jammer dat ze KookJij niet als pagina hebben gebruikt ;)

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten