KookJij
Lees meer Lees minder

Recepten

Opzoek naar goede tips, kooktechnieken, inspiratie en colums? Elke week worden er diverse nieuwe items toegevoegd.

Een soepvol begin van het nieuwe jaar

Een soepvol begin van het nieuwe jaar

Datum: 30 december 2023 Categorie: Recepten Reacties: 0

Na de decembermaand is het voor veel mensen tijd voor pas op de plaats maken op veel fronten. Het afgelopen jaar wordt nabesproken, plannen voor het nieuwe jaar worden gemaakt. Goede voornemens op het gebied van eten, sporten of gewoontes om af- of juist aan te leren. De een kiest in januari voor gezond, de ander voor...

Lees meer...

Ontbijt voor Valentijn

Datum: 13 februari 2022 Categorie: Inspiratie, Recepten Reacties: 0

Morgen is het Valentijnsdag! Nog geen plannen? Verras je Valentijn met een heerlijk ontbijtje. Een ideale last minute oplossing want je heb maar 3 ingrediënten nodig en het is eenvoudig te bereiden. En met een beetje geluk heb je deze basis ingrediënten gewoon in huis. 

Lees meer...

Drie heerlijke recepten met Aubergine

Datum: 24 augustus 2020 Categorie: Eten en Drinken, Recepten Reacties: 1

Velen van ons zijn het meest bekend met aubergines die groot en donkerpaars zijn, maar de vorm, grootte en kleur kunnen variëren van klein en langwerpig tot lang en dun en van tinten paars tot wit of groen. De aubergine, ook wel eierplant genoemd, levert vezels en een scala aan voedingsstoffen. Maar...in welke lekkere gerechten wordt deze mediterrane groente verwerkt? Online vonden we diverse variaties van recepten met Aubergine. In dit artikel delen we de lekkerste recepten met deze groente!

Lees meer...

Koken met liefde

Datum: 12 februari 2015 Categorie: Inspiratie, Recepten Reacties: 1

Nog twee nachtjes en het is Valentijnsdag, de dag van de liefde! Maak jij je Valentijn blij met een kaartje, cadeautje of met gezellig samen zijn? Voor de mensen die nog op zoek zijn naar een idee voor Valentijnsdag hierbij een heerlijk Valentijnsrecept en je hebt meteen een leuke activiteit.

Lees meer...