KookJij
Lees meer Lees minder

Prijsvragen

Opzoek naar goede tips, kooktechnieken, inspiratie en colums? Elke week worden er diverse nieuwe items toegevoegd.

Wat Kook Jij tijdens de feestdagen?

Wat Kook Jij tijdens de feestdagen?

Datum: 14 december 2015 Categorie: Eten en Drinken, Prijsvragen Reacties: 10

Maak je er enorm veel werk van en spit je al je verzamelde tijdschriften en kookboeken door om je gasten iets geweldigs voor te schotelen? Niets is teveel werk, hoe meer gangen hoe beter.

Of ben je meer van; doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Je maakt jouw favoriete stamppot maar dan nét iets specialer.
Of ben je meer van de aloude tradities? Die overheerlijke pudding van oma, de soep die niemand zo lekker kan klaarmaken als jouw eigen moeder. Als hoofdmaaltijd de overbekende rollade, omdat dat nu eenmaal zo hoort.

Deel jouw kerstgerecht met de kookliefhebbers van KookJij.

 

Lees meer...

De WK gekte

Datum: 12 juni 2014 Categorie: Prijsvragen Reacties: 12

Nog even en de voetbalgekte breekt los!

Wij, het KookJij Team, zijn razend benieuwd hoe jij dit beleeft.

Ga jij, als Nederland speelt culinair aan de slag? Of maak je je niet druk en doe je net alsof er niets aan de hand is?

Kies je voor een BBQ met leuke buren? Of voor een gezellig hapjes buffet?

Lees meer...

De winnaar van het 22.222e recept!

Datum: 31 mei 2013 Categorie: Column, Prijsvragen Reacties: 4

De winnaar (inzender) van het 22.222e recept is bekend!! Hij wint daarmee de prachtig pizzarette die beschikbaar is gesteld door Pizza La Casa! Jan A. van der Hoeden, VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!!!! Namens het hele KookJij Team. Wij wensen je heel veel plezier met je prijs. Laat je eens horen hoe hij je bevalt? Voor alle KookJij gebruikers; dank voor de mooie recepten die jullie de afgelopen jaren hebben ingezonden en we hopen nog op veel meer! Dus: Op naar de 25.000! Kookgroeten, Het KookJij Team....

Lees meer...

Prijsvraag: Het 22.222e Recept!

Datum: 17 april 2013 Categorie: Kooktechnieken, Tips, Prijsvragen Reacties: 1

Kom maar op, nummer 22.222! Het gaat maar door: lijkt het nog niet eens zo lang geleden dat we een mijlpaal konden aankondigen, is de volgende al weer in aantocht! Nu hadden we 22.000 natuurlijk als onze nieuwe mijlpaal kunnen kiezen; wij vinden het echter leuker om extra aandacht te besteden aan het 22.222e geplaatste recept. En omdat we dat getal met rasse schreden naderen, dagen wij je uit je fantasie nog eens  te gebruiken om dat 22.222e recept te plaatsen! Degene die deze nieuwe mijlpaal mogelijk maakt wordt natuurlijk beloond. De firma Pizza La Casa  stelt hiervoor een pizzarette beschikbaar, De pizza-oven waarmee je je eigen mini-pizza kunt bakken, geheel naar eigen recept en smaak. Er gaat immers niets boven een zelfgemaakte pizza. En wat is er nu gezelliger dan met zijn allen rondom een echte terracotta pizza-oven te zitten. Met de originele Pizza La Casa pizza-oven maakt iedereen zelf zijn eigen mini-pizza, gewoon aan tafel! Zowel in huis als in de tuin. Midden op tafel staat de speciale Italiaanse pizza-oven. Daar omheen de pizzabodems en alle ingrediënten naar keuze. Vegetarisch of met vlees/vis, iedereen bepaalt zijn eigen voorkeur. Doe je mee? Als je de gelukkige plaatser bent van het 22.222e recept, sturen we de...

Lees meer...

December

Datum: 12 december 2012 Categorie: Prijsvragen, Column Reacties: 4

Zo, de kop is eraf. Een aantal van de vele verjaardagen in de familie in november en december zijn gevierd en de Sint is ook al weer vertrokken. Nu de kinderen volwassen zijn is aan die traditie een (hopelijk voorlopig) einde gekomen, waardoor 5 december tegenwoordig bijna geruisloos aan ons voorbijgaat. Dat is geen groot gemis, want aan festiviteiten hebben we geen gebrek, maar toch vind ik het een beetje jammer.

Lees meer...