KookJij

Ook even voorstellen

Datum: 23 oktober 2011 Categorie: Column, Even voorstellen.. Reacties: 1

Dag beste mensen, ik ben maar een gewone autodidacte huis-tuin- en keukenkok (pun not intended, but not avoided either).


Het zal vermoedelijk aan mijn achtergrond (ik ben software-ontwikkelaar) liggen, maar ik ben altijd nieuwsgierig naar het waarom en de onderliggende theorie. Verwacht van mij dus geen wereldschokkende recepten, maar meer de zoektocht naar het waarom van bereidingsmethoden en ingrediënten.


Uiteindelijk ga ik er wel komen; mijn familie is met enige regelmaat aangenaam verrast door wat ik op tafel krijg.


By: peterh

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Harry (KookJij.nl)

Harry (KookJij.nl) zegt:
Hallo Peter,

Ten eerste, welkom hier!
Wat voor dingen maak je zoal qua eten?

En ik zie Software ontwikkelaar? Wat maak je?
Ik zit zelf ook in de IT, haha!

Harry

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten