KookJij

Reacties op dit blog

Derbyke

Derbyke zegt:
Hallo leanneke, kijken er naar uit hopelijk zullen we het recept te zien krijgen op de site. Groetjes Hilde Kookjij
leanneke

leanneke zegt:
Hallo Hilde,

Het recept heb ik van jou gekregen, maar zodra ze te eten zijn maak ik een foto
en ik wil ook wel het recept plaatsen hoor.
Gr. leanneke.
leanneke

leanneke zegt:
Hallo,
Nu hier hier even de uitslag van de fudge, ze zijn jammer genoeg niet goed gelukt.
Het wordt niet hard en ze smaken naar suiker, echt geen caramel smaak.
Jammer, ga op nieuw op zoek naar een ander recept.
Derbyke

Derbyke zegt:
Hallo Leanneke, het waren ook gewone fudge met witte suiker, dus er kwam geen caramel bij te pas. Even zoeken op google dan zal het wel lukken. De link die had doorgestuurd evenzeer gevonden op google. Veel succes ;-)
Derbyke

Derbyke zegt:
Heb nog even gegoogeld, wie weet gaat deze wel lukken ;-)
http://yummyinmytummy.nl/zoet/karamelfudge/.
leanneke

leanneke zegt:
Het kunnen dan wel gewone fudge zijn, maar het werd ook niet hard, het viel zo uit elkaar. Maar ik zoek wel verder. Bedankt alsnog.
Gr. leanneke.
leanneke

leanneke zegt:
Ik heb de fudge weer laten smelten en de rest van de gecondenseerde melk erbij gedaan en zeer fijn gemalen pinda's erdoor en het voelt nu steviger aan. Afwachten dus.
En Hilde, ik heb nu even bij die andere link gekeken en volgens mij zal deze beter gaan, als die goed is plaats ik een foto.
Toch nog bedankt voor je reactie.
Groetjes leanneke.
LadyL

LadyL zegt:
De caramelsmaak ontstaat als je de suiker bruin laat worden (=caramelliseren). Je moet dan wel oppassen dat de suiker niet verbrandt! Hoe het geheel hard moet worden met al die boter en slagroom is mij ook niet echt duidelijk.
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Probeer eens BASSAN LADU te maken, op deze site onder mijn naam, heb ik eens
het recept ingestuurd; een alternatief is BURFI, zacht - geen fudge-, maar ook lekker!
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Barbara Metz

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten