Recept
« Terug naar recepten
					
						Wrap met Pittige Kalkoen
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wrap met Pittige Kalkoen
Een heerlijk wrap met pittige kalkoen recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wraps
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wrap met Pittige Kalkoen te bereiden
 1. Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook en peper al omscheppend 5 min. op een halfhoog vuur. Voeg de kalkoenstukjes toe en bak ze al omscheppend bruin. Voeg de burritomix en 2½ dl water toe en laat alles op een laag vuur 10 min. pruttelen.
2. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verdeel de sla, komkommer, het kalkoenmengsel en de koriander over de verwarmde tortilla\'s en rol ze op. Serveer met de tacosaus.
4. Lekker met een tomatensalade erbij.
									2. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3. Verdeel de sla, komkommer, het kalkoenmengsel en de koriander over de verwarmde tortilla\'s en rol ze op. Serveer met de tacosaus.
4. Lekker met een tomatensalade erbij.
 
                    





 
					