Recept
« Terug naar recepten
					
						Wrap met Kip, Salsa en Ananas
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wrap met Kip, Salsa en Ananas
Een heerlijk wrap met kip, salsa en ananas recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Annemien  
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Wraps
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											14
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wrap met Kip, Salsa en Ananas te bereiden
1. Ananas laten uitlekken en sap opvangen. Sap aanlengen met water tot 200 ml. 
2. Kipfilet in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Groentemix toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Seasoningmix over kipmengsel strooien en ca. 1 minuut meebakken. Ananassap toevoegen en aan de kook brengen. Geheel ca. 5 minuten zachtjes laten koken.
3. Intussen wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
4. Salsa mengen met ananasstukjes.
5. Kipmengsel op midden van 4 wraps verdelen. Hierover salsa met ananas verdelen. Wraps dichtvouwen.
Tip: Lekker met ijsbergsla.
									2. Kipfilet in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Hierin kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Groentemix toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Seasoningmix over kipmengsel strooien en ca. 1 minuut meebakken. Ananassap toevoegen en aan de kook brengen. Geheel ca. 5 minuten zachtjes laten koken.
3. Intussen wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
4. Salsa mengen met ananasstukjes.
5. Kipmengsel op midden van 4 wraps verdelen. Hierover salsa met ananas verdelen. Wraps dichtvouwen.
Tip: Lekker met ijsbergsla.
 
                    




 
					
Hein Oosterman zegt: