Recept
« Terug naar recepten
					
						Spinnendessert
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spinnendessert
Een heerlijk spinnendessert recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									libelle
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spinnendessert te bereiden
1. Kneed spinnenpoten van marsepein en rol ze door cacaopoeder. Teken met chocopasta een spinnenweb op het bord. Leg er een tartuffo-ijsbolletje op. Druk de marsepeinpoten voorzichtig in het spinnenlijfje en maak ogen van twee bolletjes witte marsepein.
									 
                    
 
					
corriekok zegt:
erg leuk voor 31 oktober
:o