Recept
« Terug naar recepten
					
						Jagersschotel
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Jagersschotel
Een heerlijk jagersschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Jagersschotel te bereiden
Meng sambal, zout, ei, nootmuskaat, paneermeel en paprikapoeder onder het gehakt.
Verdeel het gehakt in een vuurvaste schotel en daarboven de aardappelpuree.
Zet het gerecht ca. 45 minuten in een oven van 180°C.
Serveer met koude appelmoes.
  
									Verdeel het gehakt in een vuurvaste schotel en daarboven de aardappelpuree.
Zet het gerecht ca. 45 minuten in een oven van 180°C.
Serveer met koude appelmoes.
                    