Recept
« Terug naar recepten
					
						Gevulde perziken met frambozensaus
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gevulde perziken met frambozensaus
Een heerlijk gevulde perziken met frambozensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Makkelijk & snel - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									boodschappen.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gevulde perziken met frambozensaus te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de perziken in een passende ovenschaal en schep er een paar lepels van het vocht bij. Overgiet vier van de bitterkoekjes met de amaretto, laat intrekken, verkruimel ze en schep er de crème fraîche door. Vul de perziken met dit mengsel. Zet de schaal circa 30 minuten in de voorverwarmde oven. Zet op iedere perzik een bitterkoekje en laat ze desgewenst afkoelen. De perziken kunnen naar keuze koud of warm worden geserveerd. Schep een paar lepels vanillevla op ieder bordje. Roer de frambozenjam en het sinaasappelsap tot een saus en druppel die in de vla. Zet op ieder bordje een halve perzik en garneer met plakjes kiwi. Schep er nog een bolletje ijs bij.
									
                    