KookJij

Gevulde dadels

Een heerlijk gevulde dadels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: ? personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Italiaans winkeltje in Groningen (daar deze dadels ooit gekocht)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde dadels te bereiden

Snijd de dadels open, verwijder de pit. Snijd de salamiworst in plakjes van een halve cm, snijd deze in 4 reepjes zodat je ongeveer de grote van de dadelpit overhoudt. De salamiworst leg je in de dadel, je duwt deze zacht aan en wikkelt er een stuk spek omheen. Dit doe je met het aantal gewenste dadels. Hierna bak je de dadels even in de pan. Doe dit voorzichtig zodat de spek er niet weer vanaf valt. Bak de spek even goed aan. Warm eten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst