Recept
« Terug naar recepten
					
						Entrecote met grand prestige kersensaus
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Entrecote met grand prestige kersensaus
Een heerlijk entrecote met grand prestige kersensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marleen van Bree
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
 - > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									dorpsherberg Ospel
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Entrecote met grand prestige kersensaus te bereiden
  Giet het kersensap en het halve flesje Grand Prestige bier in een pannetje, en breng het aan de kook.
Zoet het met de bruine basterdsuiker.
Voeg de kersen toe,
en bind het geheel met ongeveer 1 el maizena (waar een beetje kersensap aan toegevoegd is).
Bak de entrecote en dien op met de saus.
										Zoet het met de bruine basterdsuiker.
Voeg de kersen toe,
en bind het geheel met ongeveer 1 el maizena (waar een beetje kersensap aan toegevoegd is).
Bak de entrecote en dien op met de saus.
Mijn kookverhaal (Marleen van Bree)
Ook lekker met eendeborstfilet of hertebiefstuk
									
                    
assy54 zegt: