KookJij

Win een Wesco braad-/serveerpan!

Datum: 26 april 2011 Categorie: Column, Prijsvragen Reacties: 0

Het is bijna niet te geloven, maar op KookJij kun je al bijna kiezen uit 15.000 recepten. Dat betekent dat je meer dan 40 jaar lang elke dag een ander gerecht op tafel kunt zetten: een nieuwe soep, een nieuw hoofdgerecht, die saaie groente eens een keer anders, een verassend toetje, een ander lunchgerecht. Elke dag iets anders, als je dat wilt.

Natuurlijk doet niemand dat, je kiest alleen die recepten die je lekker lijken. Maar met zoveel keus, kan het niet anders dan dat er genoeg te variëren valt en dat er inmiddels niemand in Nederland en België meer met een lang gezicht aan tafel hoeft te komen. En ook niet bij al onze gebruikers in de rest van de wereld. Dat is pas gezond en lekker eten!

Wij zijn erg blij met alle enthousiast ingestuurde recepten en hopen op nog veel meer. Maar 15.000 is een mijlpaal en die laten we niet ongemerkt voorbij gaan.

De inzender van het feestelijke mijlpaalrecept ontvangt van ons deze prachtige pan t.w.v. 119 euro, beschikbaar gesteld door Wesco International.Informatie over de pan: De serveerpan van Infinite Circulon heeft een extreem duurzame drievoudige antiaanbaklaag aan de binnen- en buitenzijde. Dit maakt vetarm koken, bakken en braden maar ook zeer eenvoudig schoonmaken mogelijk. De antiaanbaklaag heeft een bijzonder lange duurzaamheid en kras- vastheid. De romp is vervaardigd uit hard geanodiseerd aluminium en heeft een speciale behandeling ondergaan waardoor het twee keer zo hard als roestvrij staal is geworden. Het deksel en de handgrepen zijn vervaardigd uit roestvrij staal. Verder zorgt een zeer efficiënte 5 mm roestvrijstalen 'sandwichbodem' met aluminium kern voor een snelle en gelijkmatige verdeling van de hitte en dus voor optimale kook- en bakresultaten.

De elegante platte vorm van de serveerpan maakt de weg van het fornuis naar de oven naar de tafel erg makkelijk. Of u nu een stoofschotel maakt, éénpans gerecht of curry: u zult de superieure eigenschappen van deze pan waarderen.

Kookgroet van Het KookJij Team.

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten