KookJij

Voor een ieder: Een heel goed, gezond en gezellig 2012!!!

Datum: 3 januari 2012 Categorie: Column, Eten en Drinken Reacties: 0













Lieve vriendin,

 

Langs deze weg wil ik je nogmaals een heel fijn, gezond en hoopvol 2012 wensen!! Dat al je wensen maar uit mogen komen, klein en groot!

Ook wil ik al onze KookJij gebruikers en hun dierbaren een fantastisch 2012 toewensen! We maken er weer een heerlijk jaar van, met veel leuke recepten en keukengenot!

Trouwens, over recepten gesproken, er zijn al leuke inzendingen binnengekomen op de prijsvraag!* Heel bijzonder dat er van zo weinig ingrediënten zoveel culinaire gerechten gebrouwen worden!

Hoewel het altijd een topdrukte is in december, zowel zakelijk als privé, is het wederom een heerlijke maand geweest. Al ben ik ook wel weer blij dat het leven weer z'n normale gangetje gaat. Best lekker hoor, al dat heerlijke eten. Maar ik ben nu eenmaal niet zo'n snaaiert, zoals je weet. Heb dan ook geen last van doorslaande wijzers op de weegschaal, dat scheelt. Al moet ik toegeven dat ik me behoorlijk tegoed heb gedaan aan de door manlief gebakken bollen, dat kan hij als de beste.

Nu nog alle versierselen in hun verblijfplaatsen bergen, die dan een jaartje mogen kniezen achter het schot op zolder. Ik ben er wel weer klaar mee. Het blijft toch een ietwat vreemd, dat je een heuse boom uit zijn vertrouwde omgeving haalt en hem voor een week of drie in je woonkamer plaatst. Vervolgens mag hij voor bewezen diensten branden op de brandstapel. Of je moet natuurlijk een neppert nemen, maar zover krijg ik manlief niet, nog niet. Terwijl het zo'n natuurfreak is; snap je toch niet? Toch maar eens een bomenpraatgroepje raadplegen, misschien dat het werkt.

Terwijl ik dit “neerpen” heb ik al bedacht wat er vanavond op tafel komt : Een óverheerlijk bord hutspot met een sudderlapje en een kuiltje in het midden voor de jus! Hoe heerlijk kan een doodgewone stamppot zijn!

Tot van de week!

Knuf,

An.

*Nog even ter herinnering voor alle KookJij gebruikers: Inzenden mag nog tot 6 januari!!!

Het gaat nog lastig worden om te beslissen wie de prijsvraag zal gaan winnen!!

 
Anna Koudys


By: Anna

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten