KookJij

Snertweer?

Datum: 9 maart 2013 Categorie: Tips, Eten en Drinken, Column Reacties: 3

Hoi Nic,

Gelukkig, onze humeurtjes zijn weer verdwenen als sneeuw voor de zon!
Want lastig is het, dat wel. Vooral voor degene die zich binnen een straal van tien meter durft te begeven. Vooral niet doen!

Ik werd ook heel blij van het zonnetje en zachte weer van afgelopen week. Woensdag zat ik nog zalig buiten te genieten van de bloeiende krokussen, die er nu maar mistroostig uit zien.
De regen komt de hele dag al met bakken uit de hemel en we krijgen nog meer winterse taferelen, als we de weersvoorspellers mogen geloven.
Natuurlijk kun je het binnenshuis heel gezellig maken, maar als je eenmaal hebt mogen ruiken aan het voorjaar, dan wil je meer, veel meer!
Dus liever geen sneeuw, ijzel, vorst en meer van die ellende. Zon willen we!
De barbecue blijft nog maar even in de schuur, volgende week ga ik toch nog maar een keer zo'n overheerlijke pan snert maken. Kan nog best. Als je zin hebt in een portie?

Morgen is voor jou de grote dag aangebroken dat jij je grote liefde weer in je armen kan sluiten, wat een feest! (mocht je hem voor vertrek nog spreken, vraag hem dan wat warmte en zon mee te nemen, hij heeft vast nog wel een plekkie.)
Ik verheug me nu al op de “Tommie-burgers!” Deze keer zal ik hem toch eens vragen naar zijn burger-geheim. Want ook dat is liefde: “delen!” Krijgt hij van mij een bakkie snert, zo ben ik dan ook wel weer.

Veel plezier en geef hem een dikke knuffel van ons!
(Misschien toch maar even een warme trui voor hem meenemen?)

Dikke zoen,

An.

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

derbyke

derbyke zegt:
Snertweer inderdaad Anna, vorige week heerlijk lenteweer en vandaag is het weer aan het sneeuwen.
We hebben zon nodig en liefst zo vlug mogelijk hebben nu wel genoeg winterweer gehad :);):p
Anna

Anna zegt:
Inderdaad! :? Maar hoor net dat de temperaturen nog verder gaan dalen. grrrr....Nou ja, dan zijn wij maar het zonnetje in huis, nietwaar?;):p:D
derbyke

derbyke zegt:
Inderdaad, maar zijn wij niet altijd het zonneke in huis ;)laat me zeggen meestal toch :);):p

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten