KookJij

Op de koffie

Datum: 1 juni 2016 Categorie: Column Reacties: 0

Op de koffie

Omdat hij me in Albert Heijn op de koffie had uitgenodigd ben ik daar, enigszins aarzelend, op in gegaan. De eerste keer dat ik bij hem kwam had hij een verrassing en deed heel geheimzinnig. Daardoor kwam het dat ik maar een half oog had voor hoe het er bij hem binnen uitzag. Wel keurig hoor, met erg veel dingen van vroeger. Ik herinner me dat ik best wel zenuwachtig was, maar hij had zo’n ouderwets spelletje op tafel gezet en wat hebben we samen gelachen toen we eenmaal aan het spelen waren. Bij de tweede afspraak kon ik bijna niet wachten en nam ik een cadeautje mee, een chocolade paashaas en die hebben we flink aangesproken. De derde keer dat ik kwam nam hij me direct mee naar de trein. Dat was ongelooflijk spannend. Het was best lang geleden dat ik dat had gedaan. En het is ook behoorlijk ingewikkeld met zo’n OV. Maar hij wist er alles van. En zo spoorden we dwars door Nederland en vertelden elkaar onderweg over van alles maar hij zei niet waar we naar toe gingen. Dat was strikt geheim! Maar de pretvonkjes in zijn ogen vertelden dat ik het erg leuk zou vinden.

 

Cor Snijders

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten