KookJij

Hallo, ik ben Willy

Datum: 8 februari 2011 Categorie: Column, Even voorstellen.. Reacties: 2

Hoi iedereen,

Zoals de de meeste leden wil ik me ook even voorstellen. Mijn naam is Willy en ik kom uit Amsterdam. Ik heb KookJij.nl gevonden via Google. Sorry als dit niet de juiste plaats is voor mijn bericht. Maar ik kon zo snel geen betere plek vinden. Deze site ziet er goed en gezellig uit. Ik hoop ook ooit zo een mooie site te maken. Maar nu hou ik het nog bij mijn blogje.

Liefs vanuit Amsterdam, Willy.

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Anneke

Anneke zegt:
Hai WILLY,
Ik wil je welkom heten en ik ben ook pas lid,ik ben dus Anneke uit Amsterdam.
Ik ben dol op koken en ik hoop leuke recepten en tips hier te ontdekken.
Oké, tot hoors allemaal.
Gr. Anneke.
luc desmet

luc desmet zegt:
Dag iedereen, als nieuw lid ben ik op zoek naar recepten voor het klaar maken van gerechten vacuum en op lage temperatuur, mogen natuurlijk ook doorverwijzingen zijn naar andere sites of lektuur enz..
Met dank.

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten