KookJij
Lees meer Lees minder

Eten en Drinken

Opzoek naar goede tips, kooktechnieken, inspiratie en colums? Elke week worden er diverse nieuwe items toegevoegd.

Hoe je kinderen hun groenten en fruit laat eten

Hoe je kinderen hun groenten en fruit laat eten

Datum: 13 december 2021 Categorie: Eten en Drinken Reacties: 0

We willen allemaal dat onze kinderen groenten en fruit eten. Helaas komt het vaak voor dat kleuters en peuters dit juist laten liggen. Hier kunnen verschillende problemen de oorzaak van zijn, maar in elke situatie wil je natuurlijk wel dat je kind deze belangrijke vitamines en mineralen binnen krijgt. Hoe je kinderen hun groenten en fruit kan laten eten? Wij geven hier een aantal tips voor je! 

Lees meer...

Verjaardagstaart

Datum: 28 september 2021 Categorie: Eten en Drinken, Inspiratie Reacties: 0

Mijn zoon is in de zomer jarig en hoewel ik taarten bakken erg leuk vind krijg ik van de zomerse temperaturen wel wat bakstress zeker in combinatie met alle andere zaken die voorbereid moeten worden. Want hoe houd je die taart goed en voorkom je dat deze instort met warme temperaturen.. en toen was daar de dripcake van de Hema. Eindeloos variëren en een imposante taart zonder stress en genoeg tijd voor het ...

Lees meer...

Drie heerlijke recepten met Aubergine

Datum: 24 augustus 2020 Categorie: Eten en Drinken, Recepten Reacties: 1

Velen van ons zijn het meest bekend met aubergines die groot en donkerpaars zijn, maar de vorm, grootte en kleur kunnen variëren van klein en langwerpig tot lang en dun en van tinten paars tot wit of groen. De aubergine, ook wel eierplant genoemd, levert vezels en een scala aan voedingsstoffen. Maar...in welke lekkere gerechten wordt deze mediterrane groente verwerkt? Online vonden we diverse variaties van recepten met Aubergine. In dit artikel delen we de lekkerste recepten met deze groente!

Lees meer...