KookJij

De ballen!

Datum: 1 juli 2010 Categorie: Oproepjes, Eten en Drinken, Column Reacties: 1

Hoi An,

Natuurlijk is het jou ook opgevallen. Voor een hele periode lijkt het leven te bestaan uit ballen. Voornamelijk voetballen. En wie had kunnen denken dat ook wij daar zoveel plezier aan zouden beleven. Normaal gesproken vind ik het een sport voor mannen die het kennelijk erg plezierig vinden om een bal zo hard op hun kop te laten stuiteren dat een normaal mens minimaal 2 weken bedrust nodig heeft om te herstellen van de opgelopen hersenschudding. Voetballers schijnen daar geen last van te hebben en ik heb me al heel lang afgevraagd hoe dat nou kan??

Toch is het leuk dat voetbal, maar ik vraag me af waarom ik het nu wel leuk vind en anders niet. Waarschijnlijk komt het door de door Nederland razende voetbalgekte. Iedereen zit in spanning voor de tv en hoopt dat Nederland nu toch eindelijk eens wereldkampioen mag worden. Het geeft een prettig saamhorigheidsgevoel. En dat is goed, want daar ontbreekt het nog wel eens aan.

Maar het allerleukste is het als wij, al dan niet met meer of minder kinderen, samen kijken. Met ballen op tv en ballen op tafel. Heerlijk, dat voetbal. Ik zie je vrijdag bij de kwartfinale, dan zetten we weer in en win ik gewoon nog een keer de pot.

Tot vrijdag. De ballen!!

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Anna

Anna zegt:
Eerlijk is eerlijk, nu is het mijn beurt om de poet uit te halen!!!!
xxx
:p:p:p:p

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten