KookJij

Alweer black Monday

Datum: 18 mei 2011 Categorie: Recepten, Eten en Drinken, Column Reacties: 0

Dat geloof je toch niet? Ik heb deze maand een abonnement op black Mondays. Na de crash van de computer heeft de schoonzoon de boel weer opnieuw geïnstalleerd en leek alles weer in orde. Tenminste even….. ik heb de computer inmiddels maar vervangen want het zag er naar uit dat de volgende virtuele ramp alweer in aantocht was. Nu werkt alles weer perfect, tenminste, bijna alles want ik kan nog steeds niet mailen, maar daar zal vast ook wel een snel een oplossing voor komen.

Met Sheriff heb ik het weer goed gemaakt. De arme stakker begrijpt echt niet dat ik me zo druk maak om zijn rondvliegende haren, maar Ik geloof dat hij me mijn boze bui heeft vergeven.

Nog steeds konden we geen SBS6 ontvangen, en dat is echt niet leuk als je kind op tv komt en je dan niet eens kan kijken. Inmiddels dus maar een andere decoder besteld bij de provider. Da’s dus jammer van die peperdure die ik had. Dacht ik. Want gisteren, maandag dus, bleken we ineens helemaal geen beeld meer te hebben. Brrrrr, dat deed het humeur ook geen goed, want steeds meer apparatuur en steeds minder beeld lijkt niet helemaal te kloppen.

Dan was vorige week maandag toch van een heel ander kaliber: wat hadden we toen een leuke middag in Utrecht. Met een afspraak om een patatje te eten met Albert, die een project in Afrika is gestart en daar een ziekenhuis en een scholendorp aan het bouwen is ( www.livenowghana.nl ). De gevraagde 20 hospitaalbedden heb ik waarschijnlijk al voor hem gevonden. En een paar matrassen ook. Dat is toch fantastisch? Ik denk dat als het project klaar is, we er maar eens moeten gaan kijken. Kunnen we meteen wat leuke Afrikaanse recepten scoren……

Na de afspraak nog een hele tijd in het zonnetje op een terras gezeten. Heerlijk.
Maf he? Zo lijkt elke maandag in mei op een of andere manier een black Monday te zijn….

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten