KookJij

yoghurthangop met gegrilde mango

Een heerlijk yoghurthangop met gegrilde mango recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 0 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe yoghurthangop met gegrilde mango te bereiden

- Theedoek vochtig maken, uitwringen en in een vergiet leggen.
- Vergiet in een grote kom hangen.
- Yoghurt in vergiet schenken en in de koelkast 5-6 uur laten uitlekken tot
de massa dik en romig is (=hangop).
- Massa in schaal overscheppen en vanillesuiker erdoor roeren.
- Mango schillen en in partjes snijden.
- De pijnboompitten roosteren in een koekenpan
- Mango partjes bestrijken met gembersiroop of honing en in een hete koekenpan
lichtbruin roosteren, halverwege keren.
- Hangop in diepe borden scheppen en partjes mango ernaast leggen.
- pijnboompitjes erover strooien

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst