Recept
« Terug naar recepten
					
						Vullend yoghurt onbijt- lunch
						PT2M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Vullend yoghurt onbijt- lunch
Een heerlijk vullend yoghurt onbijt- lunch recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									melanie webbers
								
																
									Bereidingstijd:
									 2 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Vullend yoghurt onbijt- lunch te bereiden
1. pak een kom
2. doe er yoghurt in (zelf bepalen hoeveel)
3. doe er rozijnen in (zelf bepalen hoeveel)
4. doe er honing in (zelf bepalen hoeveel)
5. verkruimel 1 beschuit erboven
6. pak een lepel en roer het even door elkaar
7. smullen maar!
										2. doe er yoghurt in (zelf bepalen hoeveel)
3. doe er rozijnen in (zelf bepalen hoeveel)
4. doe er honing in (zelf bepalen hoeveel)
5. verkruimel 1 beschuit erboven
6. pak een lepel en roer het even door elkaar
7. smullen maar!
Mijn kookverhaal (melanie webbers)
ik zocht naar beschuit en kwam op dit idee, en het is heerlijk!
									 
                    
 
					 
									
Melanie zegt:
het beschuit kan je een beetje in brokken laten, als je van knapperig houdt!