Dit is een knipoog naar de Japanse keuken.
De rijst krijgt een zacht-zoete, heerlijke frisse smaak.
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Sushi met fruit
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sushi met fruit
Een heerlijk sushi met fruit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Barbara Metz
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									15 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Dranken - Koud
 - > Dieet & Slank - Nagerecht
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									mijn receptenlijst / boekje uit 2004
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sushi met fruit te bereiden
 Kook de sushirijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep de warme rijst in een kom.
Meng de sappen, suiker en zout over de rijst en schep tijdens het afkoelen regelmatig door.
Vorm de rijst tot mooie rolletjes en leg daarop de plakjes fruit.
										Schep de warme rijst in een kom.
Meng de sappen, suiker en zout over de rijst en schep tijdens het afkoelen regelmatig door.
Vorm de rijst tot mooie rolletjes en leg daarop de plakjes fruit.
                    