Recept
« Terug naar recepten
					
						Spaanse Churros
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Spaanse Churros
Een heerlijk spaanse churros recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Camilla Uitermark
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Spaanse Churros te bereiden
 Breng het water met de boter en zout aan de kook. Voeg de bloem in 
één keer toe en roer tot het deeg van de pan loslaat.
Roer er van het vuur af de eieren door.
Doe het deeg over in een spuitzak en spuit bergjes in het op 180°C
verhitte frituurvet.
Bak de churros in ± 5 minuten gaar en bestuif ze na het uitlekken met een mengsel van suiker en kaneelpoeder.
 
									één keer toe en roer tot het deeg van de pan loslaat.
Roer er van het vuur af de eieren door.
Doe het deeg over in een spuitzak en spuit bergjes in het op 180°C
verhitte frituurvet.
Bak de churros in ± 5 minuten gaar en bestuif ze na het uitlekken met een mengsel van suiker en kaneelpoeder.
                    