Recept
« Terug naar recepten
					
						Pizza deeg
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Pizza deeg
Een heerlijk pizza deeg recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Anne Verbeek
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									3-5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Pizza deeg te bereiden
  Maak van de meel+zout een grote berg met een kuil van +/- 18 cm doorsnee. Doe de gist en de suiker bij het water en roer het. Giet het water voorzichtig in de kuil. Roer met een vork door het water zodat het zich langzaam mengt met het meel. Ga door met roeren tot het te zwaar wordt, ga dan verder met de hand kneden. Kneed tot alles is vermengt. Als het een stevige bal is, doe je er huishoudfolie over en laat je het een kwartier rusten. Maak er dan 3 even grote stukken van en spreid die uit. Nu kun je de pizza beleggen!
Veel plezier!! :)
									Veel plezier!! :)
 
                    
 
					