KookJij

Pastadeeg ( het deeg )

Een heerlijk pastadeeg ( het deeg ) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Giuliano Hazan
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pastadeeg ( het deeg ) te bereiden

Leg de bloem in een bergje op een houten of ander warm, glad oppervlak en maak met uw vingers een kuil in het midden.
Breek de eieren één voor één in het kuiltje.
Roer de eieren voorzichtig met een vork tot de dooiers en de witten gelijkmatig gemengd zijn.
Werk de bloem van de binnenkant van het kuiltje langzaamaan door het ei tot het niet meer vloeibaar is.
Zorg dat het muurtje van bloem niet kapot gaat; anders loopt het ei weg.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Henny

Henny zegt:
Bertal. bedankt voor je
reactie.Ik heb jou recept op geschreven dan
hou ik het gewoon bij jouw recept.:p
bertal

bertal zegt:
Henny:
Geen water, succes:);)
m.v.g. Bert Allers
Henny

Henny zegt:
hoi bert ik kom even op jou recept zelf deeg maken van eieren maar dit kun je toch ook doen met louw water?? ik wil het graag van jou horen bert.