KookJij

Bananenmayonaise

Een heerlijk bananenmayonaise recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bananenmayonaise te bereiden

Pel de bananen en prak ze fijn met een vork. Roer de geprakte bananen in een kom met de mayonaise, citoensap en de worcestersaus tot een glad geheel is onstaan.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Nell Müller

Nell Müller zegt:
1 banaan vervangen door een zoetzure appel.Beide in kleine blokje snijden. Kerrie toevoegen naar smaak.
Liske

Liske zegt:
Ook lekker met cayennepeper of sambal!