Recept
« Terug naar recepten
					
						Aspergespaghetti met hammouse
						PT35M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aspergespaghetti met hammouse
Een heerlijk aspergespaghetti met hammouse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 35 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aspergespaghetti met hammouse te bereiden
Pureer de ham met de keukenmachine. Meng de eieren, de room, de port en de paprikapoeder erdoor. Vul hiermee 4 ingevette timbaaltjes en zet deze 30 minuten au-bain marie in een oven van 180 °C. Schil de asperges en snijd ze in de vorm van spaghetti. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de aspergespaghetti aan. Stort het timbaaltje op een verwarmd bord en schep de aspergespaghetti aan de andere kant. 
									
                    