KookJij

Van Harte!

Datum: 26 maart 2013 Categorie: Eten en Drinken, Column Reacties: 2

Lieve An,

Natuurlijk heb ik Lief gevraagd om wat lekker weer mee te nemen. Inmiddels is een gezellig zonnetje wel uit de koffer tevoorschijn gekomen, maar ik geloof dat hij een lekker bijpassend temperatuurtje vergeten is in te pakken. Dat is een beetje jammer. Ik heb er nog even aan gedacht hem terug te sturen, maar toch besloten dat dat te ongezellig is. En ondankbaar ook. Er zit dus niets anders op dan gewoon maar af te wachten tot het echte voorjaar begint.
Of... Wie weet wat er nog tevoorschijn komt uit die koffer als speciale verrassing voor je verjaardag. Je weet maar nooit....

Over die verjaardag gesproken: Begrijp ik nu goed dat je daarvoor een ingewikkelde taart aan het bakken bent? En dat je die voor het feest al wilt nuttigen? Ben je nou helemaal gek? Wie doet dat nou? Of gaat het alleen nog maar om een prototype en komt het echte meesterwerk alsnog tijdens het feest op tafel?
Je kunt een taartensnaaier als ik toch niet afschepen met een diepvriestaartje en het echte werk aan mijn neus voorbij laten gaan? Liefde is delen toch? Wie weet krijg jij dan eindelijk je Tommieburger recept (alhoewel ik geloof dat hij geen echt recept heeft, maar gewoon een goed gevoel voor het maken van jammie-hamburgers).

Lieve An, ik wens je hierbij alvast een fantastisch nieuw jaar toe. Dat al je wensen maar uit mogen komen. En je taart maar mag lukken!

Bewaar je wel een stukkie?

Dikke kus en tot zaterdag!

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Anna

Anna zegt:
Dank voor je wensen! En tja, dat taartje mot je maar afwachten;):p:D Ikzelf trouwens ook, hihi;):p
XXX
Anna

Anna zegt:
Het taartje was overheerlijk en als je aardig bent, zal ik deze actie misschien wel herhalen:p:p

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten