KookJij
Lees meer Lees minder

Inspiratie

Opzoek naar goede tips, kooktechnieken, inspiratie en colums? Elke week worden er diverse nieuwe items toegevoegd.

Ontbijt voor Valentijn

Ontbijt voor Valentijn

Datum: 13 februari 2022 Categorie: Inspiratie, Recepten Reacties: 0

Morgen is het Valentijnsdag! Nog geen plannen? Verras je Valentijn met een heerlijk ontbijtje. Een ideale last minute oplossing want je heb maar 3 ingrediënten nodig en het is eenvoudig te bereiden. En met een beetje geluk heb je deze basis ingrediënten gewoon in huis. 

Lees meer...

Verjaardagstaart

Datum: 28 september 2021 Categorie: Eten en Drinken, Inspiratie Reacties: 0

Mijn zoon is in de zomer jarig en hoewel ik taarten bakken erg leuk vind krijg ik van de zomerse temperaturen wel wat bakstress zeker in combinatie met alle andere zaken die voorbereid moeten worden. Want hoe houd je die taart goed en voorkom je dat deze instort met warme temperaturen.. en toen was daar de dripcake van de Hema. Eindeloos variëren en een imposante taart zonder stress en genoeg tijd voor het ...

Lees meer...

Dankbaar

Datum: 8 januari 2017 Categorie: Inspiratie Reacties: 1

Het schrijven van deze blog doe ik uit dankbaarheid. Want ik ben heel dankbaar voor de recepten die ik op Kookjij.nl heb gevonden. Ik wilde in 2016 heel veel afvallen. Dat is (nog) niet helemaal gelukt, maar de recepten van Kookjij.nl hebben me wel enorm geholpen.

Hopelijk kan ik met deze woorden de mensen die al die lekkere recepten samenstellen bedanken en iets terugdoen door anderen te inspireren met mijn verhaal.

Lees meer...