KookJij

Whisky- cocktailsaus

Laatst eens een keer voor het gemak een sausje uit een flesje gebruikt en dat was meteen mijn laatste keer, wat een tegenvaller was dat. Dit sausje maak je in een handomdraai, met de meest simpele ingrediënten en is heerlijk voor bijvoorbeeld bij een zalm of garnalen cocktail, maar ook als dipsaus of als sausje bij de bbq. De whiskey is eventueel ook te vervangen door sherry of cognac maar dan mag het natuurlijk geen whiskeysaus meer heten en is het gewoon cocktailsaus.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Whisky- cocktailsaus te bereiden

  1. Doe alle ingrediënten in een (glazen) kom en meng het met een garde goed door elkaar.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Lekker over een garnalen- of zalmcocktail, als dipsaus, of bij gourmet, fondue, steengril of bbq.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst