Recept
« Terug naar recepten
					
						Peertje met warme marsepeinsaus 
						PT120M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Peertje met warme marsepeinsaus
Een heerlijk peertje met warme marsepeinsaus  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marie van duren
								
																
									Bereidingstijd:
									 120 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Peertje met warme marsepeinsaus te bereiden
In 6 coupes een peer zetten en de dikke, warme saus erover verdelen. U kunt de saus een uurtje van tevoren maken en warm in een met heet water omgespoelde (en dus voorverwarmde) isoleerkan (die niet eerder voor koffie is gebruikt) bewaren tot gebruik
									
                    
ariessan zegt: