KookJij

Lasagne van chocolade met vanilleroomijs en rozijnen

Een heerlijk lasagne van chocolade met vanilleroomijs en rozijnen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagne van chocolade met vanilleroomijs en rozijnen te bereiden

Smelt de witte chocolade en laat de rozijnen weken in de rum.

Roer het roomijs, de room en de witte chocolade met de rozijnen om tot een gladde massa. Verdeel deze massa in ronde vormpjes en laat harden in de diepvries.

Smelt de fondantchocolade en maak met een spatel 12 ringen op boterhampapier.

Haal het roomijs uit de vormen en snijd ze in tweeën. Maak een torentje met afwisselend roomijs en chocoladeringen.

Werk af met de frambozen en de munt, en dien op met de frambozencoulis en de mangocoulis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst