KookJij

Prijsvraag: Het 22.222e Recept!

Datum: 17 april 2013 Categorie: Kooktechnieken, Tips, Prijsvragen Reacties: 1

Kom maar op, nummer 22.222!

Het gaat maar door: lijkt het nog niet eens zo lang geleden dat we een mijlpaal konden aankondigen, is de volgende al weer in aantocht!
Nu hadden we 22.000 natuurlijk als onze nieuwe mijlpaal kunnen kiezen; wij vinden het echter leuker om extra aandacht te besteden aan het 22.222e geplaatste recept.

En omdat we dat getal met rasse schreden naderen, dagen wij je uit je fantasie nog eens  te gebruiken om dat 22.222e recept te plaatsen!
Degene die deze nieuwe mijlpaal mogelijk maakt wordt natuurlijk beloond.

De firma Pizza La Casa  stelt hiervoor een pizzarette beschikbaar, De pizza-oven waarmee je je eigen mini-pizza kunt bakken, geheel naar eigen recept en smaak. Er gaat immers niets boven een zelfgemaakte pizza. En wat is er nu gezelliger dan met zijn allen rondom een echte terracotta pizza-oven te zitten. Met de originele Pizza La Casa pizza-oven maakt iedereen zelf zijn eigen mini-pizza, gewoon aan tafel! Zowel in huis als in de tuin. Midden op tafel staat de speciale Italiaanse pizza-oven. Daar omheen de pizzabodems en alle ingrediënten naar keuze. Vegetarisch of met vlees/vis, iedereen bepaalt zijn eigen voorkeur.

pizza-la-casa


Doe je mee? Als je de gelukkige plaatser bent van het 22.222e recept, sturen we de pizzarette direct naar je toe. Bent je niet de inzender van het mijlpaalrecept, maar zou je toch graag een pizza-oven willen, dan kunt je alle informatie over de pizzarette vinden op: Pizza La Casa.


Vriendelijke groet,

Het KookJij Team!

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Jeannine

Jeannine zegt:
Ik doe verder zoals ik bezig ben, maar ik ben bijna 50% zeker dat ik het zal zijn, die andere 50% zal winnen.
Tommeke.

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten