KookJij

Aardbeien met Martini Fiero en Mascarpone

Een heerlijk aardbeien met martini fiero en mascarpone recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 130 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardbeien met Martini Fiero en Mascarpone te bereiden

1. Halveer de aardbeien. Pers de citroen uit en meng het sap met de Martini. Roer de vanillesuiker erdoor tot deze is opgelost. Meng met de aardbeien en laat afgedekt met vershoudfolie 2 uur in de koelkast marineren. 2. Snijd de blaadjes van 4 takjes munt heel fijn. Meng door de aardbeien. Verdeel de aardbeien over 4 bordjes. Schep op elk bordje een lepel mascarpone en garneer met de overgebleven muntblaadjes.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Ik ben gek op lekkere toetjes.
Martini Fiero is een Martini waar bloedsinaasappels en andere citrusvruchten in verwerkt zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

hns

hns zegt:
Ja dat weet ik, maar ik zag deze week nog verse aardbeien in de super. grt aan de dames, Hans:):) en de trouwe bores
derbyke

derbyke zegt:
Amai zeg ...een 10 ziet dat er lekker uit mijn lievelings fruit .Spijtig is het seizoen aardbeien voorbij maar ga het toch eens maken . Staat bij mijn favorieten .Groetjes van ons 3 :);):p