KookJij
Decoratie kerstdiner

Decoratie kerstdiner

Datum: 23 december 2013 Categorie: Inspiratie Reacties: 4

De kerstdagen komen steeds dichterbij. Gezellige dagen, ingepland met lunches, diners en borrels met familie en vrienden.

Het menu voor het kerstdiner is uitgedacht, en in sommige gevallen zijn de gerechten al eens geoefend om op het moment suprême het perfecte kerstmaal voor te kunnen schotelen. Aan alles is gedacht en alles is voorbereid, maar laten we de aankleding van de tafel niet vergeten!

Hier in ieder geval inspiratie om de tafel een extra feestelijk tintje te geven. Want een sjiek kerstdiner of niet, dit idee zal op geen enkele tafel misstaan.

Benodigheden: wijnglazen, minikerstballen en lage stompkaarsen of grote waxinelichten.

Vul de wijnglazen met de kerstballen en zet ze omgekeerd op tafel. Plaats op de voet een kaars en klaar is de wijnglazenkandelaar. Houd je niet van kerstballen? Er kan natuurlijk van alles in het glas, denk aan bloemen, kleine dennenappels of hulstblaadjes. Verdeel gelijke wijnglazen over de tafel of zet een aantal ongelijke glazen bij elkaar voor een speels effect.

Sfeervolle feestdagen gewenst!

 

Wijnglazen met kaarsen

 

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Tanja

Tanja zegt:
Wat een leuk idee en zo makkelijk! :-) En niet alleen voor de feestdagen maar als je de tafel speciaal wilt aankleden. Wijnglazen heb ik, nu nog even kleine balletjes en mooie kaarsen scoren!
Gea Bruining

Gea Bruining zegt:
Wat een geweldig leuk idee!
Bedankt!!!
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Je moet er maar opkomen :-) Staat heel sfeervol en chique!
Martha

Martha zegt:
Ik heb deze kandelaars ook gemaakt in het zilver en licht blauw naast een lang kerststuk voor op de kerst tafel had bovenop een kerstbol met waxine licht gezet.
Stond heel sjiek.
Groetjes martha.

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten