Recept
« Terug naar recepten
					
						Toscaanse Garnalen
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Toscaanse Garnalen
Gewoon een lekker recept om garnalen met een Italiaans jasje (Parmezaan, zon gedroogde tomaatjes en Italiaanse kruiden)
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Tanja de Klijn , Happy Healthy Club
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Toscaanse Garnalen te bereiden
- Smelt de boter in de pan en voeg de knoflook toe. Bak 1 minuut.
- Doe dan de garnalen er bij en bak die een paar minuten mee tot ze mooi roze zijn gekleurd. Schep ze uit de pan en houd ze apart.
- Doe weer wat boter in de pan, voeg de ui toe en bak tot ze glazig is geworden. Voeg de witte wijn toe en laat voor een derde inkoken.
- Voeg dan de room toe en vervolgens de tomaatjes. Breng op smaak met zeezout en peper en voeg de Italiaanse kruiden toe naar smaak.
- Doe dan de spinazie er bij en laat deze slinken.
- Parmezaanse kaas toevoegen en goed omwerken en tenslotte de garnalen weer terug om warm te worden.
- Verdeel over de voorverwarmde bordjes.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Drink hierbij een volle witte wijn, die op hout is groot geworden
									 
                    


 
					