KookJij

Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum

Een heerlijk pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Life & Cooking
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met gegrilde kip, sperziebonen en basilicum te bereiden

Kook in een pan ruim water de penne 'al dente' volgens de aanwijzing op de verpakking. Breng in een andere pan ook water aan de kook en blancheer hierin de sperziebonen gedurende 3 minuten. Giet de sperziebonen af en zet opzij. Pel en snipper de rode ui en snijd de kipfilet in blokjes. Doe de pastasaus in een hoge pan en doe de kipfilet, de rode ui en de sperziebonen erin. Laat het mengsel 7 minuten zachtjes pruttelen. Hak ondertussen de peterselie fijn en roer deze als laatste met de pesto door de saus. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met een frisse salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Martin

Martin zegt:
Dacht ik al, maar stond er niet zo duidelijk in… recept was lekker!
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Martin de pecorine en knoflook zitten in de pastasaus.
Martin

Martin zegt:
Wat gebeurt er met die pecorino???