KookJij

Djagung Frikadel (M(a)isbaksel)

Een heerlijk djagung frikadel (m(a)isbaksel) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Djagung Frikadel (M(a)isbaksel) te bereiden

*Meng in een kom de eieren,knoflook,uien,ketumbar,bloem,
selder en PeZo tot een dik homogeen beslag zonder klontjes.
Roer door dit beslag de maiskorrels en zorg voor goede verdeling.
Dir beslag zou voldoende moeten zijn voor 8 maispannekoejes.
*Verhit daartoe in een anti aanbakpan de olie en bak hierin
op ca.± 3 minuten per zijde de pannekoekjes gaar en goud-
bruin.
Kan ook koud worden gegeten.
Kinderen zijn vaak helemaal gek op deze pannekoekjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Hallo B.A.,Dank voor de aanvulling.
Jan A:)
bametz-saffrie

bametz-saffrie zegt:
als je geen maís lust,kan je i.p.v.maïs bloemkool nemen.De roosjes raspen en verder handelen zoals in het recept van Jan.
Het is een goed alternatief.:p:p