KookJij

Een goed begin

Datum: 3 januari 2013 Categorie: Kerstverhalen 2010, Nieuws, Eten en Drinken Reacties: 0










Een goed begin.
Kijk, als een vriendin om hulp vraagt, ben ik best bereid een handje toe te steken. Maar als een vriendin belt en vraagt of ik even een stukje wil schrijven in haar plaats omdat zij haar heup gebroken heeft, dan begin ik te lachen: "sinds wanneer schrijf je met je voeten?" is mijn eerste gedachte..... Maar ach, als dan blijkt dat Anna ook nog een longontsteking heeft opgelopen en suf van de medicijnen in bed ligt, dan begrijp ik de vraag best. Uiteindelijk lig ik ook maar gewoon een beetje uit te buiken op deze eerste dag van het nieuwe jaar.

 

Na alle festiviteiten en drukte is dit een heerlijke dag om even terug- en vooruit te kijken. Terugkijkend zie ik een veelbewogen jaar, met afscheid en verdriet, maar ook met veel leuke uitjes en plezier. Vooruitkijkend verwacht ik veel belangrijke veranderingen en bijzondere belevenissen in het komend jaar.

Jij begint het jaar wel erg raar en ik hoop van harte dat al deze pech niet een positieve kijk op 2013 in de weg staat. Duidelijk is dat alles er op wijst dat 2013 een heel bijzonder jaar gaat worden en ik stel voor dat je als de brandweer opknapt, zodat je net zo positief als ik aan je nieuwe jaar kunt beginnen. Een goed begin is uiteindelijk het halve werk!

Ik wens alle gebruikers van Kookjij namens het hele team een mooie start en een gezond en smakelijk 2013 toe!

 

 
Nicoline

By: derbyke

« Terug naar overzicht

Reacties op dit blog

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reageer op dit blog

Uw bericht mag nog tekens bevatten