KookJij

Vissoep met rivierkreeftjes

Een heerlijk vissoep met rivierkreeftjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
  2. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: AH recept ( aangepast)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vissoep met rivierkreeftjes te bereiden

Pel de knoflook. In een soeppan olie verwarmen en de knoflook erboven uitpersen. Laat de knoflook 1 minuut fruiten. Voeg de wijn en de visbouillon toe en laat zachten koken. Na 5 minuten de slagroom door de soep roeren. Goed mengen! Voeg de rivierkreeftjes toe en laat alles nog even meewarmen. Soep met zout, peper en chilipeper op smaak brengen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jasmien

jasmien zegt:
Heel gemakkelijk en vooral heel lekker!
De rivierkreeftjes er zeker pas op het einde bijdoen, anders worden ze precies rubber. Ik heb deze gepresenteerd met een bladerdeeg laagje over de kommetjes, zag er heel mooi uit en superlekker.