Recept
« Terug naar recepten
					
						Roetjaksalade
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Roetjaksalade
Een heerlijk roetjaksalade recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Frans  Marijnissen
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Salades
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Indonesie
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Ooit eens overgeschreven bij iemand
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Roetjaksalade te bereiden
Neem zoveel fruit (en stuk komkommer) dat je denkt nodig te hebben voor 4 personen. Komkommer met dunschiller schillen, doormidden en zaadlijsten verwijderen. Fruit schillen en alles in "hapbare" stukken snijden en in Kom/schaal doen. Meng vervolgens Ketjap, water, sambal en bruine suiker in een kopje en giet dit over het fruit. Even met (schone) handen door elkaar mengen en een heerlijke frisse fruitsalade is klaar.
									 
                    

 
					