KookJij

Chips van wortel, knolselderij en bieten

Een heerlijk chips van wortel, knolselderij en bieten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: kookknipsels
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chips van wortel, knolselderij en bieten te bereiden

Frituurpan verhitten tot 150°C.
De groenten schoonmaken, indien nodig schillen of schrappen en in flinterdunne plakjes met de dunschiller schaven. Heel goed droog deppen.
Frituur de groente in gedeeltes in de frituurpan ±. 5 à 6 minuten krokant. Als de groenten niet meer bruisen zijn ze krokant.
Laat ze uitlekken en bestrooi ze met zout en eventueel wat chilipoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst