KookJij

Recept voor Andijviestamppot met koolraap

Lekker en koolhydraatarm!
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Kook de gesneden koolraap in ongeveer 20 minuten gaar en laat het goed uitlekken.
  2. Bak ondertussen de spekjes uit en laat die uitlekken op een keukenpapiertje.
  3. (bak de slavink)
  4.  Stamp de koolraap tot een puree en voeg de spekjes toe, verwarm dit goed.
  5. Voeg de rauwe andijvie toe: goed blijven verhitten, zo blijft de andijvie nog wat knapperig.
  6. Serveer met (de slavink) en (wat ketjap)
  7. Geef er lekker aangemaakte komkommer bij.

Mijn kookverhaal (Gea Bruining)

Ik probeer redelijk kha te eten en dat lukt me uitstekend! Ik ben daardoor in de afgelopen anderhalf jaar zo'n 16 kg afgevallen.
Aangezien ik zelf hou van ketjap bij m'n andijvie, staat dit dus ook bij de opties.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst