OPDIENEN: Met witte rijst en bv "Bretonse groenten"
(Groentemix van maïs-doperwten-wortels-prei-rode paprika)
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Varkensvlees met ananas uit de Slow Cooker
						PT660M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Varkensvlees met ananas uit de Slow Cooker
Een heerlijk varkensvlees met ananas uit de slow cooker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 660 min
								
								
									Personen:
									6 - 8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Aangepast familie recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Varkensvlees met ananas uit de Slow Cooker te bereiden
    1).Doe alle ingrediënten behalve de rijstolie en het varkensvlees in de schaal/schotel van de Slow Cooker (SC). Roer dat goed door.
2).Alle "stripjes" varkensvlees moeten worden aangebraden en licht worden gebruind. Doe dat niet in een keer.
3).Roer zo nu en dan nog eens door het ananasmengsel.
4).Wanneer de aangebraden stukjes varkensvlees zijn afgekoeld mogen ze bij het ananasmengsel worden gedaan. Zorg er voor dat de inhoud goed door elkaar wordt geroerd.
5).Zet de SC op slow en laat de inhoud 10 uur z'n gang gaan. Controleer regelmatig of de inhoud niet droog komt te staan.Zou dat het geval zijn, dan heet water toevoegen en boven de 10 uren nog eens extra 10 minuten bijtellen.
										2).Alle "stripjes" varkensvlees moeten worden aangebraden en licht worden gebruind. Doe dat niet in een keer.
3).Roer zo nu en dan nog eens door het ananasmengsel.
4).Wanneer de aangebraden stukjes varkensvlees zijn afgekoeld mogen ze bij het ananasmengsel worden gedaan. Zorg er voor dat de inhoud goed door elkaar wordt geroerd.
5).Zet de SC op slow en laat de inhoud 10 uur z'n gang gaan. Controleer regelmatig of de inhoud niet droog komt te staan.Zou dat het geval zijn, dan heet water toevoegen en boven de 10 uren nog eens extra 10 minuten bijtellen.
                    
A Breukers zegt: