KookJij

Vakantie: groentebouillon met camembert

Eenvoudige soep voor op vakantie vlug klaar met een heerlijke toets van kaas erbij.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie: groentebouillon met camembert te bereiden

  1. Wortel in blokjes snijden evenzeer de ajuin, aardappel en venkel stoof deze aan in een beetje boter voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur pruttelen. Rucola fijn snijden deze de laaste vijf minuten toevoegen indien nodig bijkruiden met peper. Serveer de soep zeer warm en serveer er de camembert toe.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten. Daar waar ik verblijf vernoem ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

luc vandamme

luc vandamme zegt:
ga ik ook eens proberen
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Zeker proberen Tanja ;-)
Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Heel apart, kaas in de soep. Ik ken dit eigenlijk alleen van Franse Uiensoep.En Camembert vind ik een pittig kaasje, ik ga dit recept zeker proberen, ik ben erg nieuwsgierig :-)