KookJij

Tagliatelle met kruidenroomsaus

Een heerlijk tagliatelle met kruidenroomsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met kruidenroomsaus te bereiden

  1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes en erwtjes circa 5 minuten in gezouten kokend water. Verwarm de kruidenkaas en room in een steelpannetje op een laag vuur. Voeg de fijngehakte kruiden en zalmsnippers toe. Schep de uitgelekte groenten en de roomsaus door de pasta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst