KookJij

Spaghetti Bolognese

Een heerlijk spaghetti bolognese recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti Bolognese te bereiden

Spaghetti bereiden zoals aangegeven.
Prei schoonmaken, in stukjes.
Snijd de bleekseldery en de wortel zeer fijn.
Gehakt kruiden met p + z.
Verhit de margarine in een pan en roer de prei erdoor tot alle stukjes met de boter is bedekt. Leg deksel op de pan en laat het 10 min smoren.
Neem een koekenpan en bak het gehakt rul met een vork, laat het wat bruinen en neem het uit de pan.
In het achtergebleven vet doe je de knoflook, bleekselderij, wortel, Ital.kruiden en de tomato fritto, 5 min pruttelen.
Doe het gehakt er bij en na 5 min. de gesmoorde prei.
Serveer deze saus over de deegwaar.

Mijn kookverhaal (Barbara Metz-Saffrie)

Soms vervang ik de prei door broccoli en doe er een gemengde salade bij.
Wil je een vegetarische maaltijd opdienen, dan kun je het gehakt vervangen door Quorn-stukjes of Valess-gehakt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst