KookJij

Spaghetti al Ragù

Een heerlijk spaghetti al ragù recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti al Ragù te bereiden

Snipper de uien, rasp de worteltjes en bak de uien en wortel tot de uien glazig zijn. Doe het gehakt erbij en bak deze rul en bruin. Voeg de tomatenpuree en bouillon toe en laat de saus naar eigen smaak indikken. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing. Roer vlak voor het opdienen de sherry door de saus. Bestrooi de spaghetti en saus op het bord met geraspte kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst